Ellingsens Pensjonat har vært et lite overnattingssted for faste og nye gjester siden 1963, og kjent for sine hjemmekoselige rom og sin rolige atmosfære.

 

I 2017 fikk pensjonatet nye eiere, og i utgangen av 2019 ble et mer personlig preg satt på byvillaen og endret dermed navn til Villa Marie. Ved navnskifte gikk virksomheten fra å bestå av ikke bare en, men to flotte byvillaer. Villa Marie tilbyr flere flotte rom, alt fra enkeltrom til store familieleiligheter. 

 

For å gjøre våre gjesters opphold så trivelig som mulig i denne spennende byen, er vi alltid tilgjengelige for å kunne hjelpe. Vi ligger kun et steinkast unna offentlig transport, Vigelandsparken og flotte shopping-muligheter. Det gir deg derfor det beste utgangspunktet for å kunne velge helt fritt hvordan du ønsker å tilbringe dagene dine. Vi ligger sentralt til men samtidig godt skjermet fra det til tider støyende bylivet. 

 

Vi tilbyr koselige rom med TV, WiFi, vannkoker, servant, kjøleskap og en liten arbeidsplass. Noen rom har bad med dusj og hårføner. I resepsjonen har vi ett lite utvalg hvor vi kan tilby snacks og drikke, samt hygieniske artikler. Det er flere supermarkeder i umiddelbar nærhet. Vi utfører i tillegg klesvask for et lite beløp!