fasade_3.jpg

Ellingsens Pensjonat har vært et lite overnattingssted for faste og nye gjester siden 1963, og kjent for sine hjemmekoselige rom og sin rolige atmosfære.

 

I 2017 fikk pensjonatet nye eiere, og i utgangen av 2019 ble et mer personlig preg satt på byvillaen og endret dermed navn til Villa Marie. Ved navnskifte gikk virksomheten fra å bestå av ikke bare en, men to flotte byvillaer. Villa Marie tilbyr flere flotte rom, alt fra enkeltrom til store familieleiligheter. 

 

For å gjøre våre gjesters opphold så trivelig som mulig i denne spennende byen, er vi alltid tilgjengelige for å kunne hjelpe. Vi ligger kun et steinkast unna offentlig transport, Vigelandsparken og flotte shopping-muligheter. Det gir deg derfor det beste utgangspunktet for å kunne velge helt fritt hvordan du ønsker å tilbringe dagene dine. Vi ligger sentralt til men samtidig godt skjermet fra det til tider støyende bylivet. 

 

IMG_20150429_171343.jpg
resepsjon_4.jpg

Vi tilbyr koselige rom med TV, WiFi, vannkoker, servant, kjøleskap og en liten arbeidsplass. Noen rom har bad med dusj og hårføner. I resepsjonen har vi ett lite utvalg hvor vi kan tilby snacks og drikke, samt hygieniske artikler. Det er flere supermarkeder i umiddelbar nærhet. Vi utfører i tillegg klesvask for et lite beløp!